Contacta'ns

   Contáctanos

   ODS, Objectius de Desenvolupament Sostenible amb Cafegra

   Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) són 17 reptes la fi dels quals, és erradicar la pobresa, protegir el planeta i garantir que tots les persones del món, sense distinció.

    

    

    

   A Cafègra vetllem per les següents ODS’s:

    

    

   Reduir la taxa mundial de mortalitat materna i infantil, aconseguir la cobertura sanitària universal i l’accés als serveis de salut sexual i reproductiva per a tothom, posar fi a les epidèmies de malalties, reduir les morts relacionades amb el tabac, l’alcohol i els accidents viaris i Fomentar la investigació i el finançament de la salut.

    

   Aconseguir infraestructures sostenibles, resilients i de qualitat per tothom, impulsar una nova indústria sota els criteris de sostenibilitat que adopti tecnologies i processos industrials nets i ambientalment racionals, fomentar la tecnologia, la innovació i la investigació i aconseguir l’accés igualitari a la informació i al coneixement.

    

    

   Enfortir l’Aliança Mundial pel Desenvolupament Sostenible, mobilitzant i intercanviant coneixements, capacitat tècnica, tecnologia i recursos financers per aconseguir l’agenda global en tots els països.

    

   No Comments

   Sorry, the comment form is closed at this time.

   Call Now Button