Contacta'ns

    Elements per cuidar l’espai de treball i millorar l’ambient de treball

    Disposar d’un espai de treball saludable és fonamental perquè el temps que passem durant la nostra jornada sigui tan productiva i eficient com sigui possible. Tal com reflecteix un estudi realitzat per la consultora Censuswide, un 93% dels treballadors destaquen desenvolupar la seva tasca en un espai laboral saludable pot augmentar la seva pròpia productivitat fins a un 25%.

    Però, no saps com generar un clima de treball que sigui còmode i motivador? A continuació, Cafegrà màquines vending, et proporciona alguns consells que et poden ajudar a sentir-te a gust i aprofitar el teu potencial.

    1. Una decoració a mesura

    Sempre que es permeti a la nostra empresa, tenir un espai de treball amb fotos o petits objectes decoratius personals ens ajudaran a sentir-nos com a casa al llarg de la nostra jornada.

    1. El so com a aliat de la nostra productivitat

    Hi ha diversos estudis que demostren que escoltar música treballant té múltiples avantatges, ja que ajuden a generar més dopamina al cervell, millorant l’humor, l’autoestima i la predisposició.

    Paral·lelament, si a l’espai on treballem hi ha soroll, música aliena que no és agradable per a nosaltres o diferents persones parlant per telèfon al mateix moment, pot saturar-nos i no ser tan productius amb les tasques que estiguem fent en aquell moment.

    1. Una temperatura agradable

    Segons l’Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball, el malestar tèrmic afecta els treballadors de diferents maneres: augmenta la seva fatiga, impedeix la correcta realització de les tasques, provoca insatisfacció i també dóna lloc a moltes queixes.

    Per aquests motius, des d’aquest organisme recomanen que la temperatura ideal en treballs d’oficina sigui entre 17 i 27 graus, mentre que, quan el treball impliqui una activitat física més gran, el millor és que la temperatura ambient estigui entre 14 i 25 graus de mitjana .

    1. Un espai per gaudir de la desconnexió

    Les dinàmiques de treball han canviat molt els darrers anys. Cada cop més empreses opten per abandonar els models clàssics i donar peu a noves tècniques que busquen fomentar el treball en equip, la creativitat i l’apoderament dels seus empleats. Actualment, no és estrany trobar sales amb una televisió, àrea de cafè o de jocs on gaudir dels minuts de descans.

    Els experts assenyalen la importància d’aquestes zones per controlar l’estrès i l’estat d’ànim, fomentar l’esperit d’equip i mantenir el rendiment de la plantilla alt. Per això, el disseny és essencial. Al mercat hi ha diferents solucions per crear aquestes estades adaptades a l’espai disponible. Des d’una àrea amb unes taules i tamborets alts, fins a un gran menjador d’empresa, màquines vending per a oficines, passant per una zona de relax amb sofàs i taules baixes. La clau rau a ser conscient de les necessitats reals, basades en el nombre de treballadors i en disposar del principal que poden necessitar: snacks, begudes, cafè o menjar.

    Les màquines de vending Barcelona poden ser una opció convenient per proporcionar als treballadors d’una oficina un accés fàcil a aliments i begudes durant el dia.

    Moltes empreses ja han confiat en els serveis de Cafegrà Vending com a proposta de descans per als seus clients i empleats. A més, les nostres màquines vending compten amb productes variats que podeu personalitzar segons el vostre consum.

    En definitiva, disposar de màquines vending per a empreses és un incentiu per als empleats, que fa que se sentin més valorats i més ben cuidats per la seva entitat. Cuida els teus empleats amb Cafegrà vending Barcelona!

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.

    Call Now Button