Contacta'ns

  Responsabilitat social

  Sensibilitzats amb les causes socials i humanitàries, Cafegrà col·labora amb diverses associacions sense ànim de lucre per a la lluita contra situacions de desfavoriment.

  Cafegra col·labora amb el projecte solidari de l’AE Ramassà, realitzant aportacions econòmiques en els viatges del club a l’Àfrica. Enguany l’entitat, que en el seu cinquè viatge es desplaça a Madagascar, ha comprat un autocar per poder desplaçar els infants a l’escola. El Ramassà també fa entrega de material escolar i esportiu i del llibre solidari “El viatge d’en Vic”.

  Cafegra també col·labora amb la ONG CESAL, des d’on es promouen projectes que permetin el desenvolupament de petits productors i les seves cooperatives d’origen, afavorint la sortida del producte al mercat exterior.

  Cafegra també col·labora amb el CET, els Centres Especials de Treball, que asseguren treball remunerat a gent amb discapacitat, garantint la seva integració laboral. Cafegrà realitza aportacions econòmiques per fer possible que persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial tinguin l’oportunitat d’accedir a un treball remunerat, que els aporta molta confiança personal i els ajuda a sentir-se valorats.

  Som una empresa que es preocupa pel medi ambient i la sostenibilitat. Per això, comptem amb la certificació ISO 14001, que ens acredita com una empresa que compleix amb l’estàndard internacional de gestió ambiental.

  Treballem en harmonia amb el nostre entorn, convençuts que d’ell depèn la nostra qualitat de vida. De manera que promovem accions que ajuden a la protecció del medi ambient i garantim el reciclatge dels materials mitjançant l’ús del punt verd en tots els nostres punts de venda.

  Call Now Button