04
set.

Avís Legal

En compliment de l’establert a la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI), s’informa dels següents aspectes legals:

Per qualsevol aclariment sobre les presents condicions generals o qualsevol dels altres aspectes, té a la seva disposició les següents adreces de contacte:
Responsable del web: CAFEGRA, S.L.
Domicili: Pol Ind “El Pla” · C/Can Gurri, 7 · 08185 Lliçà de Vall (Barcelona)
E-mail: cafegra@cafegra.com
Dades Fiscals: N.I.F. B58078890

PRIVADESA

D’acord amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l’informem que l’autorització per a l’enviament de comunicacions comercials per correu electrònic pot ser revocada en qualsevol moment. Per donar-se de baixa enviï’ns un e-mail a cafegra@cafegra.com.

VIRUS

Hem utilitzat totes les eines al nostre abast per evitar que el contingut web contingui virus o altres elements que puguin causar dany al seu sistema. No obstant, li recordem que és la seva responsabilitat comprovar que aquest missatge o els seus arxius adjunts no continguin virus informàtics. Li aconsellem que verifiqui aquest extrem i en cas que els tingués, eliminar-los.

L’usuari es compromet a utilitzar el portal conforme a l’establert en aquest avís legal. L’ usuari es compromet a no utilitzar el portal o els seus serveis i continguts de forma contrària al que es disposa la legislació vigent que sigui aplicable. CAFEGRA, S.L. es reserva el dret a no concedir accés a serveis i continguts del portal quan així ho estimi la seva Política Comercial. CAFEGRA, S.L., d’acord amb el previst en la LSSICE, suprimirà o inutilitzarà aquells enllaços a continguts o directoris o instruments de cerca en el cas que l’activitat o informació a la qual remetin sigui il·lícita o lesionin béns o drets d’un tercer susceptibles d’indemnització. Per remetre qualsevol informació en aquest sentit es podrà enviar un correu electrònic a la següent adreça cafegra@cafegra.com.

Qui utilitza aquest lloc web, ho fa per la seva pròpia responsabilitat. L’usuari d’aquesta pàgina web, mitjançant el seu accés a la mateixa, s’obliga a utilitzar-la de manera plenament conforme amb les lleis i els usos del tràfic i respondrà, davant de CAFEGRA, S.L. i / o enfront de tercers, de qualsevol dany i perjudici que pogués causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

CAFEGRA, S.L. no serà responsable dels danys derivats de la utilització d’aquest lloc web, ni de qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en ella es facilita. L’autor d’aquest lloc web tampoc es fa responsable dels danys informàtics o d’un altre tipus que pogués ocasionar a l’usuari visitant l’accés als continguts d’aquest lloc. Per això, CAFEGRA, S.L. no garanteix l’absència de virus o d’altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari d’aquest lloc web. En conseqüència, CAFEGRA, S.L. no respon pels danys i perjudicis que tals elements poguessin ocasionar a l’usuari o a tercers.