04
set.

Qui som?

CAFEGRÀ, SL és una empresa amb més de 50 anys amb una sòlida experiència en el sector del vending. L’esforç diari d’un equip humà altament preparat i unes instal·lacions al més alt nivell ens han consolidat com una de les empreses de més reconegut prestigi en el sector dels serveis automatitzats.

Sobre nosaltres

Cafegrà va néixer al 1965 com una empresa familiar. Provinent del sector de l’hostaleria, el seu fundador, Francesc Carreras, va començar en el sector al bar dels seus pares, instal·lant una màquina de tabac. La seva passió per donar el millor tracte als clients el va portar a ser un dels primers en instal·lar una màquina de cafè vending a una empresa. Encara avui recorda el model: el 600/6 de la marca Zanussi. L’objectiu d’aquesta vending era el de portar el servei més semblat al d’una cafeteria professional a l’oficina. El de facilitar els moments de desconnexió i descans durant la jornada laboral, perfectes per augmentar la rendibilitat del treballador.

En veure que funcionava perfectament i amb un bon rendiment, no va parar fins a comprar la màquina i, avui dia, encara conservem el client!

Veient l’èxit, l’agraïment i el grau de satisfacció dels treballadors de les oficines el va animar a continuar amb aquesta aventura, a buscar nous serveis i tecnologia per aconseguir que les empreses poguessin oferir les màximes comoditats als seus treballadors. I arribem a l’actualitat, convertits com una empresa de referència en el sector del vending, amb més de 3000 m2 d’instal·lacions, situades a Lliçà d’Avall i Vilanova i la Geltrú, concebudes per dotar a l’empresa de la rapidesa i eficàcia necessàries per garantir el millor servei als nostres clients.

Més de 50 anys dedicats al vending es diuen ràpid. Un llarg recorregut d’emocions, treball dur i esperit de superació que han fet possible que arribem a la cinquantena amb una salut de ferro. El secret? Que encara tenim l’esperit lluitador, audaç i aventurer d’aquest noi que fa més de 50 anys, quan ningú coneixia les màquines expenedores, va començar en el sector del vending.

Més de 50 anys dedicats al vending

Pioners en aquest sector, a Cafegrà som membres i co-fundadors de l’Associació Nacional Espanyola de Distribuïdors Automàtics (ANEDA) i de la Associació Catalana de vending (ACV).

La qualitat dels nostres productes està reconeguda pel distintiu ANEDA QUALITY SYSTEM i per la certificació ISO 14001 i la ISO 9001. La nostra Política de Qualitat i Gestió ambiental queda recollida i la podeu consultar en el següent link.