Contacta'ns

  10 curiositats sobre el cafè

  Com demanaries un tallat a un altre país? Què és un yuangyang i on te’l pots prendre? Barrejar cafè i viatges és, sens dubte, una idea magnífica. A Momondo han recopilat informació sobre una de les begudes més universals per crear una infografia de com beuen el cafè a diferents països del món.

  1- Itàlia és el país amb més cafeteries per habitant del món. Els italians són uns grans amants del cafè. Perquè tinguis una referència, només a Itàlia hi trobaràs 100.000 cafeteries per 60 milions d’habitants. No està gens malament.

  Cómo se beben el café en Italia

  2- Al sud-est asiàtic també es beu cafè amb llet condensada. En països com Malàisia o Indonèsia es coneix comKopi Susu Panes, i es diu que va ser a allà d’on va venir la idea del cafè bombó.

  3- Seattle, capital dels hipsters, té 10 vegades més cafeteries per habitant que qualsevol altra ciutat d’Estats Units. Segurament totes estaran decorades amb un estil vintage molt modernet.

  Cómo pedir un cortado en otro país

  4- Hygge és un concepte danès que fa referència al nivell de comoditat al treball i l’acollidora que resulta una oficina. Una idea que, segons sembla, està directament relacionada amb el cafè, ja que es considera que sense aquest no hi ha hygge que valgui.

  5- Quin país és el major consumidor de cafè del món? En contra del que puguem pensar, no es tracta ni de Colòmbia ni d’Itàlia. La resposta és Finlàndia, amb 10 quilos de cafè a l’any per habitant.

  6- Què passa si barregem cafè sol amb te negre i una mica de llet condensada? A més de no dormir en una temporada, a Hong Kong estaríem bebent un Yuangyang. Aquesta barreja és tan popular al país que fins i tot alStarbucks ha començat a oferir en els seus establiments una versió pròpia.

  Cómo se beben el café alrededor del mundo

  7- Com es demana un cafè sol en altres països? A Colòmbia es diu un tinto. A Portugal, un cimbalino. Als Estats Units s’anomena red eye, encara que és una mica més extrany, ja que barreja un exprés amb cafè de filtre.

  8- Saps què és el torrefacto? Es tracta d’un cafè al que s’afegeix sucre abans de torrar. Una pràctica que es realitza en països com Espanya o Portugal, per exemple, però és conegut com una pràctica typical spanish.

  9- El constum de coronar el cafè amb un raig de nata, la qual cosa coneixem com un suís, té el seu origen a Alemanya. En aquest país existeixen moltes especialitats que ho porten, com el pharisäer (amb rom i nata) o el eiskaffe, amb gelat i nata. A Àustria, el cafè amb nata es diu einspänner.

  10- Dins de les barreges estranyes amb cafè, possiblement el cà phê thung de Vietnam mereix un lloc destacat. Igual que en altres països de la zona, se li afegeix llet condensada, però aquí l’ingredient especial és un rovell d’ou. Algú s’atreveix a provar-ho?

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button