Contacta'ns

  4 beneficis d’instal·lar màquines vending a la teva empresa

  Com a empresa especialitzada en les màquines expenedores de vending a Catalunya creiem fermament la importància d’aquest tipus d’elements a les zones comunes de les oficines. De fet, és essencial a les empreses, als centres de coworking i en un altre tipus d’instal·lacions com hotels, albergs o biblioteques.

  En aquest article expliquem els quatre beneficis d’instal·lar màquines vending:

  1. Millora la relació entre empleat i empresa

  La instal·lació de màquines vending és la solució perfecta per generar un bon clima laboral, ja que estàs promovent a un racó on la relaxació i la desconnexió sigui el principal motiu per acudir-hi. Això es tradueix en un augment de motivació i estat de benestar per part dels empleats.

  2. Incrementa la relació entre treballadors

  Això, és perquè els treballadors comparteixen més moments junts i poden aprofitar aquestes petites pauses en el treball per relacionar-se entre ells, la qual cosa segons estudis de la Universitat de Warwick augmenta la seva productivitat en fins a un 12% més.

  3. Estalvi de temps i diners

  Les màquines vending de Cafegrà ofereixen solucions immediatament a l’hora de satisfer una necessitat, ja sigui la de prendre un cafè al matí o menjar alguna cosa ràpida, quan els treballadors no disposen de molt de temps.

  A més, consumir productes de les màquines vending és més barat que en un restaurant o cafeteria, cosa que també és un punt positiu per als empleats.

  4. Productes variats i personalitzats

  Cafegrà ofereix la possibilitat de personalitzar els productes segons les necessitats de cada empresa.

  Disposem d’una àmplia varietat per ajustar-nos a la demanda dels empleats; begudes fredes, productes saludables, refrescos, brioixeria, etc.

  En definitiva, disposar de solucions vending pot aportar múltiples beneficis per a la teva empresa. A Cafegrà, especialitzats en màquines vending, et garantirem un bon funcionament a un bon preu, perquè el teu negoci en surti sempre beneficiat.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button