Contacta'ns

  Aprofita els efectes del cafè

  En algunes persones, prendre cafè a partir d’una determinada hora de la tarda pot provocar un efecte d’insomni. Per d’altres, no suposa cap canvi en el seu cicle nocturn. Siguis dels que siguis, hi ha una combinació d’èxit per aprofitar els efectes del cafè.

  Es tracta d’un estudi realitzat per la Universitat de Loughborough, al Regne Unit, que ha revel·lat que la suma de cafè més migdiada dóna un resultat de 10. Atenció a l’explicació…

  Aprovecha al máximo los efectos del café

  Una coffee nap, com li han dit, pot donar-te un bon xut d’energia al cos. Consisteix en prendre una tassa de cafè just abans de fer una migdiada de 20 minuts (no més!). Quan prenem cafè, el nostre cos assimila la cafeína i la transporta fins al cervell a través de la sang. Allà bloqueja la substància responsable del cansanci, l’adenosina. No obstant, aquest procés triga 20 minuts en mostrar efectes. És precissament el temps d’assimilació en el que podem aprofitar per descansar (no més de 20 minuts) i despertar a la vegada que el cafè ja està fent efecte. El descans és un combatent natural del cansanci, pel que s’està atacant l’adenosina per duplicat i despertaràs amb els nivells d’energia ben plens!

  Els seus resultats s’han provat observant com els participants de l’estudi cometien menys errades de memòria i mostraven més concentració a un simulador que no pas els que no havien fet una coffee nap.

  Recorda que la quantitat diària recomenada de cafè està entre 2 i 4 tasses. Aprofita i treu-li el màxim rendiment al cafè cada dia!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button