Contacta'ns

  Autobarman, la vending de la cervesa

  Encara que sembli mentida, ningú havia patentat una màquina expenedora de cMàquina expenedora de cervesaervesa fins al moment. Tres socis granadins han creat la primera vending de cervesa del món.

  La idea va sorgir fa 4 anys, quan un dels pares d’aquest invent va acudir a un festival de música i va acabar fart que li servissin cerveses calentes després de fer un quart d’hora de cua. Amb aquesta nova màquina es podran servir més cerveses en menys temps i, sobretot, sense fer tanta cua. El més destacable és que la vending no substitueix llocs de treball, ja que els cambrers poden dedicar-se a servir altres begudes que permeten recaptar més diners.

  El funcionament del Autobarman és senzill. Dos o quatre barrils de cervesa amb i sense alcohol conservats en fred per mantenir-les fredes. S’endollen al corrent, el sistema va passant d’un a un altre per servir i quan s’acaben cal substituir-los. Un dels grans reptes ha estat la qüestió de la pressió i l’escuma. El Autobarman ha estat creat per a interior i només serveix gots de plàstic.

  El mercat de la màquina expenedora són fires o estadi de futbol, no està pensat per substituir a una barra del bar.

  El tema dels menors ho han tractat també pel tipus de llocs als quals creuen que està destinat l’invent: “són recintes tancats on la gent passa amb entrada. Així que el filtre es fa en la porta: fitxes, targetes prepagament, etc, per la qual cosa un menor‭ ‬no podrà adquirir-ho.

  Ara, els inventors del Autobarman: el publicista Alfonso Vázquez i els arquitectes, pare i fill, Francisco i Ignacio Morales, busquen inversions privades. Només ens queda esperar a veure si d’aquí a uns mesos veiem aquesta màquina vending en establiments.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button