Contacta'ns

  Blue Latte, Pink Latte, Matcha Latte… La llet de colors crea tendència a les xarxes

  Les xarxes socials són un aparador perfecte per a compartir imatges de gastronomia creatives i cridaneres que, en molts casos, posen de moda tendències molt curioses. En els últims mesos moltes cafeteries d’arreu del món han començat a servir cafès amb llet de colors. Rosa, blau, groc, verd… Però, al contrari del que podem pensar, estan totes elaborades amb ingredients naturals.

  La llet blava (Blue Latte), també anomenada com a “llet barrufet” (Smurf Latte), es va posar de moda a Austràlia i ja es pot trobar en algunes cafeteries de Barcelona i Madrid. El color d’aquest cafè s’aconsegueix a base d’algues, llimona, atzavara de gingebre i llet de coco. Tot i així, la recepta per aquest combinat també es fa amb algues, pinya, gingebre, nèctar de coco i llet d’ametlla. La mateixa cafeteria de Melbourne que va posar de moda aquesta beguda, també ofereix llet de color negre, Charcoal Latte, que s’aconsegueix amb carbó activat, cacau, dàtils i llet de soja.

  A més d’alegrar la vista, l’objectiu d’aquests cafès també es centra en aportar nutrients al nostre organisme. Moltes vegades els ingredients utilitzats provoquen que no sigui necessari afegir-hi sucre. Per exemple, el popular Golden Latte està elaborat amb cúrcuma, canyella, pebre negre, gingebre i llet de coco, mentre que el Pink Latte porta maduixes, remolatxa, llet de coco i una mica de xocolata. Tot i així, els ingredients per aconseguir aquests colors poden ser molt variats.

   

  Ver esta publicación en Instagram

   

  Which one would you choose? Matcha, smurf, carrot cake or charcoal latte? Or ALL of them like our beautiful friend @teigannash 💚💚

  Una publicación compartida de M A T C H A // M Y L K B A R (@matcha_mylkbar) el

  Matcha i Chai Latte, els que ja coneixem

  Les tendències que ja es poden trobar en moltes cafeteries de Catalunya és el Matcha Latte i el Chai Latte. Les combinacions són senzilles. La primera, mescla tè verd matcha amb la llet, mentre que la segona barreja la infusió aromàtia de chai amb la llet. T’animaries a provar-ne algun?

   

  Ver esta publicación en Instagram

   

  Buenos días 💚 Organic Matcha latte 🇯🇵🍵 📷 by @lifeasamellin 😋 #greenandberry

  Una publicación compartida de Green&Berry (@greenandberry) el

   

  Ver esta publicación en Instagram

   

  Can’t decide on which superfood latte to get? Order a flight and you’ll get 4 of our superfood lattes (baristas surprise) 📸: @jkkie

  Una publicación compartida de M A T C H A // M Y L K B A R (@matcha_mylkbar) el

   

  Ver esta publicación en Instagram

   

  La vie en rose con nuestro Pink Latte

  Una publicación compartida de Alma Café (@alma__cafe) el

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button