Contacta'ns

  Mitjons de cafè que retenen l’olor a peus

  La combinació de la calor i els mitjons pot ser incòmoda, sobretot en les èpoques de calor. L’empresa Crowd-sourcing ha trobat la solució: el cafè. I és que han inventat uns mitjons que filtren i absorbeixen la suor i l’olor gràcies al seu contingut de cafè carbonitzat. Aquest material s’aconsegueix dels torradors de cafè i tendes. Es processa per eliminar els olis del cafè, per la qual cosa no fa olor de cafè i s’infiltra després en filats de polièster reciclat. Aquesta combinació atreu les molècules d’olor i la humitat dels peus.

  Aquests mitjons tenen una estructura única (com una espècie d’esponja amb una gran quantitat de superfície), que permet a les partícules absorbir una gran quantitat d’olors, fent-ho tres vegades més eficaç en la reducció de l’olor que un mitjó mitjana de cotó. L’olor s’allibera quan rentes els mitjons.

  Mitjons de cafè

  De moment, aquests mitjons encara no són una realitat. La marca que els vol desenvolupar, ADM, demana l’ajuda de la gent per arribar a quantitats mínimes de comanda.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button