Contacta'ns

  Cinc raons per instal·lar una màquina vending a la teva empresa

  L’esmorzar és l’àpat més important del dia, com també ho és fer una petita pausa per renovar l’energia durant la jornada laboral. Sovint ens ve de gust prendre una beguda calenta, com un cafè o un te, o picar alguna cosa abans de l’hora de dinar. Per això, instal·lar una màquina vending a la teva empresa, t’aportarà molts avantatges!

  1. Estalvi de diners i temps
  El dia de la setmana o l’hora és el menys important. Una màquina vending donarà cafè acabat de fer, aigua o snacks als teus treballadors durant les 24 hores del dia. I sense necessitat de sortir de l’empresa! A més d’estalviar-los temps, el preu dels productes és més barat. Això sí, a Cafegrà tenim cura que els productes siguin sempre de qualitat!

  2. Reforç del vincle amb els treballadors
  Si els empleats tenen un espai i una estona de pausa dins de l’empresa, estaran més contents. Un factor que pot ajudar a reforçar la productivitat i l’eficiència, a més de reforçar el vincle de l’empresa amb ells.

  3. Productes de qualitat al millor preu
  La diversitat de productes que es poden oferir és molt gran. Per això, a Cafegrà ens encarreguem d’oferir la màxima qualitat als nostres clients en qualsevol producte: cafè, infusions, xocolata, begudes calentes, fredes, snacks… A més, amb la nostra línia exclusiva Art & Sa aconseguim els entrepans, amanides, snacks dolços i salats més saludables del mercat vending.

  4. Diverses formes de pagament
  Les màquines vending s’adapten a les diferents formes de pagament per proporcionar un servei còmode als consumidors. Per això, els pagaments es poden fer amb targeta, monedes o bitllets.

  5. No t’has de preocupar de res!
  A Cafegrà oferim un servei integral de vending: Instal·lació – Reposició – Manteniment. Tres serveis vitals pel correcte funcionament de la màquina expenedora del teu negoci. La nostra experiència de més de 50 anys en el sector del vending ens ha ajudat a millorar i perfeccionar els nostres serveis, afrontant nous reptes que ens han ajudat a superar-nos.

  Davant qualsevol incidència a la teva màquina vending, truca’ns al 93 843 99 21 i en menys de dues hores tindràs un tècnic de Cafegrà a les teves instal·lacions.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button