Contacta'ns

  Coca-Cola personalitza les llaunes amb els noms dels seus consumidors

  Coca-Cola llança a Espanya la campanya Comparte una Coca-Cola amb la qual pretén rendir un homenatge als consumidors d’aquesta beguda, personalitzant les seves llaunes i envasos amb els noms més comuns dels espanyols.

  D’aquesta manera, la companyia permetrà personalitzar els seus envasos de Coca-Cola regular, Coca-Cola Light i Coca-Cola Zero. Portaran impresos més de 100 noms propis, com María, Marta o Jordi, i frases genèriques com a’Abuelo’, ‘Los que vibran con el fútbol’, ‘Tu camarero favorito’, ‘El optimista del grupo’ o ‘La sonrisa más bonita’.

  La iniciativa de l’empresa de beguda amb gas afectarà a 550 milions d’envasos en els formats de llaunes, plàstics i vidre, i forma part d’una campanya internacional llançada inicialment a Austràlia i que ha estat adaptada amb èxit en altres països com Regne Unit, Irlanda, França o Bèlgica.Llaunes de coca cola personalitzables

  La campanya estarà activa a mitjans d’octubre i es difondrà a través de publicitat exterior, xarxes socials (a través del hastag #comparteconcocacolacon) i del web www.compartecocacolacon.com. En aquestes vies, a més d’intercanviar fotografies de l’experiència, podrà adquirir-se llaunes ja personalitzades prèviament o sol·licitar el propi envàs per als usuaris que no trobin el seu nom.

  La campanya explicarà també amb creatives accions especials en el punt de venda (hipermercats i hostaleria) i en exteriors. Entre les iniciatives destaca la instal·lació d’una pop-up store al centre de Madrid, així com stands en universitats i centres comercials, on els consumidors podran adquirir el seu Coca-Cola personalitzada.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button