Contacta'ns

  Coffitivity, el so de cafeteria que t’ajudarà a incrementar la teva creativitat

  Treballar des d’una cafeteria està més de moda que mai. Només fa falta passar per davant d’una d’elles per adonar-te de la quantitat de gent que està treballant amb el seu portàtil. Alguns diuen que és la millor opció ja que aquests llocs disposen d’Internet i d’un espai per reunir-se en junta. D’altres, asseguren que fomenta la creativitat. Doncs no s’equivocaven.

  Investigadors de la Universitat de British Columbia han realitzat un estudi en el qual han conclòs que el so ambiental de les cafeteries està estretament relacionat amb l’increment de la creativitat. La prova, que es va realitzar a 300 participants, ha determinat que entorn amb soroll moderat ens ajuda a millorar el rendiment, més que si estiguéssim en un espai silenciós o amb molt soroll.

  Les reaccions a l’estudi no s’han fet esperar. Coffitivity és la primera pàgina web que reprodueix el so habitual de les cafeteries: gent murmurant, tasses, culleres i algun que un altre soroll de fons. Si vols fer la prova, només has de romandre amb la pàgina oberta per escoltar-ho. La web recomana combinar el so ambiental amb el del reproductor musical habitual per a una millor experiència. De moment, només pots gaudir de Coffitivity en la seva versió web, però hi ha plans de futur que apunten al llançament de l’aplicacció per iOS i Mac.

  vending-cafe

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button