Contacta'ns

  Com donar un toc de cafè al teu Nadal

  Ja tenim el Nadal aquí! És el moment de les compres i dels regals, dels grans àpats familiars amb sobretaules eternes, del temps lliure… No oblidem que el cafè també pot ser nadalenc -ben calent i amb un gust suau de canyella o xocolata- i que ens pot acompanyar a l’hora de celebrar la bona companyia. Et donem unes quantes idees per donar un toc festiu al teu cafè.

  L’aroma del Nadal a la tassa

  Vi dolç, còctels, licors… encara que hi ha les típíques begudes festives per passar la sobretaula, el cafè mai falta. L’aroma et pot ser útil per traslladar-te directament al Nadal quan beus de la teva tassa. Com? Gràcies a les barreges d’espècies dels dolços nadalencs: canyella, anís, clau, nou moscada, gingebre, pebre de Jamaica, vainilla o cardamom.

  Hi ha moltes maneres d’aromatitzar el cafè com, per exemple, escampant les espècies en pols a la tassa, fent una infusió amb la llet o preparant un almíbar. En l’últim cas, cal utilitzar aigua, sucre, canyella, la pell d’una taronja, dos claus d’olor i vainilla.

  “Toppings” molt dolços

  També pots vestir el teu cafè de Nadal amb un caprici dolç. Pots afegir llet vaporitzada o nata, decorades amb canyella o cacau. Però això no és tot! També pots fer dibuixos amb plantilles nadalenques o adornar el cafè amb toppings sòlids, com xips de xocolata, galetes, fruits secs picats o coco ratllat. I, si hi tens traça… pots fer art latte!

  Tasses festives

  És l’hora de treure les tasses nadalenques de l’armari! N’hi ha de tots els tipus, des de formes (ninot de neu, Pare Noel, ren…) fins a dibuixos festius. També hi ha l’opció de fer manualitats i decorar-les al teu gust!

  Decoracions amb cafè

  Per què no portes el Nadal més enllà de la tassa? També pots crear decoracions molt boniques utilitzant el cafè. Espelmes aromàtiques, boles per l’arbre de Nadal, paper de regal, corones nadalenques, centres de taula… les possibilitats són infinites!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button