Contacta'ns

  cafegra-funcionament-maquines-vending-barcelona

  Com funcionen les màquines vending?

  En el funcionament de les màquines vending actuals sempre han primat dos conceptes bàsics: facilitat d’ús i rapidesa. Les màquines expenedores estan associades a satisfer una necessitat, ja sigui un cafè en el moment oportú, un snack quan prem la gana o una beguda quan busques hidratar-te. Actualment, és molt més fàcil satisfer la necessitat amb les màquines vending Cafegrà que compten amb sistemes d’última generació.

  La tecnologia ha aconseguit que el funcionament de les màquines vending sigui amigable amb el personal, ràpida i precisa perquè obtingui el producte de la seva elecció en el mínim temps possible, sense obstruccions i en les millors condicions. Com s’assoleix? En aquest article us expliquem els tres tràmits que es fan des que fiques les monedes, els bitllets o la targeta a la màquina de vending fins que treus el producte triat.

  1. Verificar l’autenticitat dels diners

  Les màquines vending utilitzen una tecnologia que permet establir si els diners són reals o falsos. Si és autèntic, continua el procés, en cas contrari, el tornaran a l’usuari.

  1. Elecció de producte

  Els botons amb què marques la teva preferència amaguen un sistema similar a un ordinador. El sistema consisteix a enviar una ordre al motor que correspon per activar la selecció del producte escollit.

  1. Dispensar producte

  El producte escollit es mou a través d’unes espirals de metall que giren mitjançant un motor fins a arribar a la vora del prestatge i així alliberar el producte.

  1. Producte alliberat

  Un cop caigut al contenidor, ja el pots recollir i gaudir-ne.

  El funcionament de la màquina vending ha durat menys d’un minut, gràcies a la tecnologia i a la innovació que porten a dins. A més, hi ha altres tecnologies que està integrada a la màquina que permeten controlar el sistema de refrigeració i temperatura, perquè els productes es conservin en perfecte estat.

  Cal tenir present que, actualment, les màquines de vending també compten amb una tecnologia que els permet estar connectades amb l’empresa per poder accedir a dades com estadístiques de vendes, reposició de productes, suport tècnic, instal·lació d’actualitzacions… per no oblidar les últimes tecnologies de pantalles tàctils i els nous sistemes de pagament.

  En definitiva, les màquines de vending de Cafegrá són un model d’innovació i d’implantació de l’última tecnologia amb un únic objectiu: fer la teva vida més fàcil. Contacta ara amb el nostre equip!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button