Contacta'ns

  Creen la primera vending machine de marihuana medicinal

  De totes les màquines expenedores inventades, aquesta pot ser una de les idees més extravagants. Aquesta nova màquina expenedora reparteix marihuana medicinal, a través d’una pantalla tàctil i comprovant les empremtes digitals.

  autospence

  La màquina es diu Autospense i va ser dissenyada per “Dispense Labs” com una manera d’afegir una altra capa de seguretat a les transaccions de marihuana medicinal. Per comprar un paquet, s’ha d’utilitzar una targeta magnètica especial, verificar la seva empremta digital i a continuació introduir un codi PIN secret, tot mentre les càmeres vigilen els teus moviments. Ofereix varietats de marihuana anomenades Skywalker, Biodiesel, Platí i unes altres, després de la verificació mitjançant un panell tàctil per fer la selecció.

  La maquina expenedora Autospense no només fa que el procés de compra de la marihuana medicinal sigui més segur, sinó que també fa el seguiment de les compres i l’inventari molt més fàcil. Com el fabricant “Dispense Labs” explica, la màquina “legitima i introdueix un major nivell d’eficiència del negoci a un mercat que és comunament conegut per ser caòtic i pobrament manejat.”

  Fins al moment només n’hi ha una en funcionament a Califòrnia, però la companyia està esperant que aquest exemple animi a les botigues de marihuana a oferir aquesta màquina en el futur.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button