Contacta'ns

  Despertar amb olor a cafè

  ’imagines despertar cada dia amb olor de cafè acabat de fer? Amb olor de croissant calentó o xocolata desfeta? Mmm… Ja podem deixar d’imaginar-ho i fer-ho realitat, perquè un noi francès de 18 anys ha creat SensorWake, un despertador aromàtic que desprengui, durant 2 minuts, la nostra olor preferida. A Cafegrà no podria ser altre que el de cafè!

  SensorWake-reinventons-matin_2

  Però el de café no és l’únic aroma. Pots escollir despertar de forma deliciosa, agradable i motivadora amb l’estímul olfactiu de xocolata calenta, dolç de llet, préssec, maduixa, oceà, bosc, menta, bacon… odiners. Sí, ens hem quedat igual que tu! Han creat l’aroma a diners. No tenim la menor idea de què pot ser, però sembla ser un bon reclam matiner.

  Cada aroma està contingut en una petita càpsula que funciona de forma similar a les cafeteres, i cada càpsula dura uns 60 usos. Els aromes estan lliures de solvents i les càpsules són 100% reciclables, pel que és una opció sostenible amb la que despertar cada dia.

  En cas que tinguis una son profunda i dubtes que l’olor pugui fer-te despertar, no et preocupis: passats aquests 2 minuts, SensorWake emet un so de despertador convencional. Bona idea si t’agafa una temporada de refredat. Pots fer-te amb un d’aquests a la pàgina de KickStarter, ja que encara està en fase de desenvolupament.

  Diu el seu inventor que “Tothom hauria de tenir dret a despertar d’una manera feliç, tranquil·la i relaxada”. Ja saps quin és l’aroma amb el que ens agradaria despertar cada dia… quin és el teu?

  6d3c45f2c3cfe67d5307d0c4f5ea4d40_original

   

   

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button