Contacta'ns

  El cafè que beus defineix la teva personalitat

  El cafè és la beguda més consumida del món i també se la considera el nostre combustible perquè ens manté ben desperts i en alerta.

  Aquesta beguda, que es pot prendre de múltiples maneres, guarda una estreta relació amb la nostra personalitat. De manera que quan esculls un cafè amb llet no és resultat de l’atzar sinó que la decisió ve marcada pel caràcter.

  A continuació, anem a definir la teva personalitat segons el cafè que beus 🙂

  Americà: ets senzill, tranquil i saps gaudir dels plaers simples de la vida com el so de les ones del mar.

  . Mètode de preparació: cafè espresso amb aigua calenta i sucre per a suavitzar el sabor amarg. És lleugerament aiguat i es serveix en got de vidre o tassa.

  Espresso: líder i treballador dur.

  . Mètode de preparació: originari d’Itàlia és el que coneixem com a cafè sol.

  Tallat: ets indecís i conformista però atent. T’agrada la vida tranquil·la i senzilla.

  . Mètode de preparació: espresso amb una mica de llet afegida després del cafè. Ha de servir-se en un got petit de vidre.

  Macchiato: tradicional i reservat.

  . Mètode de preparació: aquí es coneix com a “cafè tacat”. Es prepara com un espresso però amb una mica de llet per això guarda molta semblança amb el tallat. En el cas del macchiato només afeguim una goteta de llet.

  Cafè amb llet: t’agrada complaure a tothom i et costa prendre decisions.

  . Mètode de preparació: aquesta recepta és molt popular a Europa i s’acostuma a prendre durant l’esmorzar pel seu alt contingut en llet.

  Cappuccino: ets honest, sociable i optimista.

  . Mètode de preparació: combinació d’espresso, llet calenta i escuma de llet. Ha de servir-se en tassa de porcellana per a mantenir la temperatura de la llet i que l’escuma no es fongui.

  Mocca: t’agrada la diversió i ets molt creatiu.

  . Mètode de preparació: s’aconsegueix barrejant una tercera part d’espresso amb dues terceres parts de llet i un toc de cacau en pols.

  Cafè gelat: t’agrada provar experiències noves, ets aventurer i valent.

  . Mètode de preparació: un clàssic que ha de servir-se ben fred i que competeix en popularitat amb el affogato, que se serveix acompanyat de gelat de vainilla.

  Si has trobat el teu cafè, comparteix el post i explica’ns com ets 🙂

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button