Contacta'ns

  El cafè, un poderós anti-cel·lulític i anti-ulleres

  Sempre hem vist el cafè com aquell gran estimulant imprescindible per començar tots els dies amb energia. Però el que potser desconeixies són les grans propietats del cafè i la cafeïna a la pell. I és que són una gran ajuda a l’hora d’eliminar toxines i grasses, a més d’ajudar-nos a aconseguir una pell més tersa. Això sí, aquests beneficis del cafè s’aconsegueixen per via tòpica, és a dir, aplicant sobre la pell, no si ens ho bevem.

  I és que aquests efectes estimulants seran de gran ajuda sobretot a l’hora d’eliminar toxines i grasses i també a l’hora d’aconseguir una pell més tersa. Vegem de quina forma pots treure més partit al cafè per veure’t més arrebatadora.

  Les propietats del cafè a la pell

  Les principals propietats del cafè són els seus efectes desintoxicants i diürètics. La mesoteràpia va ser el primer tractament estètic on va començar a utilitzar-se aquest ingredient, on es va descobrir que l’efecte de la cafeïna sobre les varius era realment efectiu i ajudava a una millor circulació de les cames i al mateix temps, evitava l’aparició de noves varius.

  La cafeïna elimina les varius de les cames


  El cafè, el millor aliat contra la cel·lulitis

  La major part de productes cosmètics dissenyats a partir de cafè estan enfocats a combatre la cel·lulitis, on també s’ha aconseguit demostrar els seus beneficis. La cafeïna ajuda al trencament de les cèl·lules de greix, reactiva la circulació i incrementa els nivells de molècules crema-grasses amb un potent efecte lipolític, convertint-se en un dels millors anticel·lulítics naturals.

  És per això que molts gels reductors incorporen aquest ingredient entre els seus components, encara que també s’ha de tenir en compte que l’ajuda a la crema de greix es produeix sempre que l’acompanyem d’exercici, alguna cosa fonamental.

  Si no vols comprar-te els gels reductors, també pots utilitzar un truc casolà a força de cafè. Pots recollir les restes de cafè que queden en el filtre de la cafetera i aplicar-los amb la mà sobre la zona amb moviments circulars i ascendents.

  D’aquesta forma activaràs la circulació i a més els efectes anticel·lulítics de qualsevol exercici els multiplicareu.

  Un altre truc és agafar directament el gra mòlt i posteriorment tapar la zona durant uns minuts amb un paper film perquè s’absorbeixi millor i finalment aclarir amb aigua tèbia.

   La cafeïna ajuda a eliminar la cel·lulitis


  Propietats de la cafeïna contra les ulleres

  Sí, a part d’ajudar-nos contra la cel·lulitis, una altra aplicació cosmètica de la cafeïna és la de combatre les ulleres, ja que és un excel·lent activador de la circulació sanguínia.

  Per si no ho sabies, les ulleres apareixen per una mala circulació a la zona dels ulls a causa del cansament o a una mala alimentació. La cafeïna ens ajudarà a descongestionar la zona temporalment. El seu ús està tan estès que, de fet, al mercat ja hi ha una àmplia oferta de productes anti-ulleres amb la cafeïna com a element principal.

   La cafeïna elimina les ulleres

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button