Contacta'ns

  El camí cap al vending sostenible

  Gots de cartró, envasos de plàstic, llaunes… Els humans generem milions i milions de residus cada dia que fan perillar la salut del nostre planeta. De fet, el passat 1 d’agost “el planeta va entrar en números vermells”. El Dia de la Sobrecapacitat de la Terra indica que la demanda de recursos naturals de la humanitat ja ha superat la capacitat de regeneració dels ecosistemes pel que queda d’any. Aquest dia s’ha anat adelantant des de finals de setembre del 1997.

  A Cafegrà estem convençuts que de l’entorn en depèn la nostra qualitat de vida. Per contribuir a fer un món més sostenible, promovem accions que ajuden a la protecció del medi ambient. Per això, garantim el reciclatge dels materials mitjançant l’ús del punt verd en tots els nostres espais de venda.

   

  Què cal tenir en compte?

  La revolució i els avenços en el camp de les màquines vending no només estàn succeint en l’àmbit tecnològic, sinó també la vessant sostenible. Les institucions europees insten als països a aprovar lleis enfocades a la reducció dels residus generats, un fet que també s’ha convertit en una demanda dels consumidors. En aquest sentit, cal posar atenció en tots aquells materials d’un sol ús i que estan fabricats amb materials no biodegradables.

  Hi ha moltes maneres d’entendre la sosteniblitat. Per això, dins les línies d’un vending saludable, també hi trobem els productes sostenibles. A Cafegrà treballem en la mesura del possible amb proveïdors del nostre territori, fomentant el consum de productes de proximitat i assegurant la màxima qualitat possible.

  Finalment, també cal posar atenció a la part logística i en la gestió eficient dels recursos urbans. És a dir, en un consum energètic més reduït de les màquines vending.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button