Contacta'ns

  El vending, un canal de vendes en augment

   


Els nostres hàbits de vida han provocat l’augment dels menjars que realitzem fora de casa. El consumidor busca satisfer les seves necessitats d’alimentació, independentment d’on es trobi. Per això, l’alternativa del vending com a forma de consumir productes entre hores s’està consolidant.

  Molt menjar és adquirida a través de màquines de vending instal·lades en empreses, centres públics o fins i tot al carrer. Per això, aquest tipus de sistemes de subministrament d’aliments s’està fent cada vegada més habitual i ha experimentat un gran ascens en els últims anys.

  Servicios de vending

  

El sector del vending en números

  
En l’actualitat, segons dades ofertes per l’Associació Nacional Espanyola de Distribuïdors Automàtics (Aneda), el sector del vending compta amb unes 600.000 màquines instal·lades al país. D’aquest total, el 60% dispensa aliments, mentre que el 40% restant es limita a oferir tabac.

  Entre les màquines d’alimentació destaquen les de venda de cafè i altres begudes calentes, que representen el 35% del mercat. Les begudes fredes també ocupen un espai destacat, amb el 15% dels sistemes vending, mentre que les dedicades als snacks acaparen un 10% del total.

  Un altre aspecte a tenir en compte és el de la ubicació. El 65% de les màquines estan situades en empreses, mentre que el 10% estan en centres d’ensenyament, el 5% en serveis públics i el 4% en àrees públiques.

  Amb aquestes xifres, el vending es converteix en una oportunitat per als fabricants i proveïdors. De fet, l’oferta disponible en aquests dispositius és cada vegada major i és possible trobar articles que fa 5 anys ni t’imaginaves que estarien.

  Les marques han aprofitat aquest nou mercat i han innovat els seus formats, adaptant els envasos per a aquest canal de distribució. A part d’innovar, les empreses han d’estar al dia sobre les últimes tendències de consum actuals amb la finalitat d’oferir solucions creatives, ràpides i atractives. Una d’aquestes tendències és la preocupació per la salut i el valor nutricional. D’aquesta forma, els productes saludables s’han convertit en una interessant via de distribució a través del vending a aprofitar.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button