Contacta'ns

  Els time cafès, on pagues pel temps

  T’imagines entrar a una cafeteria i pagar segons el temps que t’hi estàs i no pel que consumeixes? Doncs la veritat que no cal estrènyer massa el cervell perquè fa poques setmanes ha arribat el primer time cafè a Catalunya, on els clients paguen pels minuts que s’hi estan. L’establiment es troba a Barcelona, concretament, al costat de la Sagrada Família.

  Els productes que ofereix el Tactic Time Cafe – cafès, tes, begudes sense alcohol i pastes – són totalment gratuïts i no hi ha un límit de consumició. Aquest estil de self-service permet que els clients paguin pels minuts que hi passen, a més a més, el mateix recinte ofereix xarxa wi-fi, jocs de taula, projeccions de pel·lícules, llibres i ordinadors portàtils perquè gaudir del temps lliure o bé aconseguir aquell racó, que necessites, per treballar.

  Aquesta nova idea sorgeix a Rússia. Al 2010 un escriptor va posar obrir un establiment, anomenat Tree House, que al principi funcionava a través de donacions i després els clients pagaven en funció del temps que s’hi estaven. Aquesta alternativa al model de cafeteria tradicional es coneix sota el nom de Ziferblat – paraula russa que significa esfera del rellotge – i ha arribat a implantar-se a tot el país, així com també, ha aterrat a París i Anglaterra.

  El Tactic Time Cafe no té un límit de temps. Cada minut es paga a 6 cèntims, així que si vols estar-hi una hora hauràs de pagar 3,60€. El millor de tot és que els clients paguen per un màxim de 3 hores, a partir de l’aleshores no has de pagar ni un cèntim més. Per controlar el temps, que cadascú passa al local, s’entrega un tiquet on s’escriu l’hora d’arribada i en el moment de marxar es calcula el temps.

  Segons els responsables dels diferents locals time cafès, de moment, no s’han trobat cap cas on el client se n’aprofiti consumint el màxim de menjar i de begudes en el mínim temps possible. Aquest nou concepte de cafeteria està destinat a aquella gent que es vol relaxar amb els seus amics o familiars, o bé volen treballar tranquil·lament sense la obligació d’haver de consumir.

  El gran què es troba en convèncer la gent dels avantatges de pagar per minuts. I tu, estàs preparat per fer-ho?

   

  Font: Diari ARA

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button