Contacta'ns

  ENTREVISTA A FRANCISCO CARRERAS, FUNDADOR DE CAFEGRÀ

  La revista de Santa Eulàlia de Ronçana ha realitzat una entrevista al fundador de l’empresa, en Francisco Carreras. La publicació vallesana fa un petit homenatge a l’empresari que fa més de 50 anys va iniciar el que avui s’ha convertit en una de les empreses de vending més importants de Catalunya.

  Al llarg de l’entrevista es fa un repàs als inicis d’en Francisco, quan en el bar del seus pares va comprar la primera màquina de tabac. La seva passió per donar el millor tracte als clients el va portar a ser un dels primers en instal·lar una màquina de cafè vending en una empresa.

  Encara avui recorda el model: el 600/6 de la marca Zanussi. L’objectiu d’aquesta vending era el de portar el servei més semblat al d’una cafeteria professional a l’oficina. L’èxit va ser tan rotund que de seguida van venir noves màquines i empreses.

  entrevista-fco-carreras

  Amant de la tecnologia, la música i el karate, a l’entrevista en Francisco se sincera i parla de la seva trajectòria, dels fets que l’han marcat més, dels reptes, així com de les aficions i del futur.

  Si vols llegir l’entrevista al complet, fes clic aquí.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button