Contacta'ns

  Inventen una vending que dispensa cafè cada vegada que detecta un badall

  La companyia de cafè sud-africana Douwe Egberts creu que a la gent li agrada encara més el seu cafè una vegada l’han provat. Per aconseguir que més gent provi el seu producte, han instal·lat una màquina de cafè molt especial a l’aeroport internacional d’O.R. Tambo, un lloc en el qual molta gent necessita un cafè mentre espera el seu avió.

  A diferència de la resta de vendings de cafè, aquesta no funciona amb diners sinó amb badalls. Equipat amb un programa de reconeixement facial, l’aparell és capaç de detectar el moment exacte en el qual algú badalla. I quan ho fa, davant de la vending, senyal que necessita cafeïna, aquesta comença a dispensar un vaset de cafè.

  Al final del dia, la “Bye bye red eyes” (com van batejar la màquina) va distribuir 210 tasses, o el que és el mateix, va alegrar a 210 cansades persones que necessitaven un cafè ben carregat.

  Com pots apreciar en el vídeo que et pengem a baix, per les cares de sorpresa de la gent estem segurs que la iniciativa tub molt bona acolliment.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button