Contacta'ns

  Juga amb Oreo, la genial campanya de màrqueting de la marca

  Oreo no deixa de sorprendre’ns. Els seus anuncis ens encanten però les seves campanyes de màrqueting són genials! La marca de galetes ha creat la pàgina web www.playwithoreo.com en la qual qui ho desitgi pot compartir les seves fotografies i vídeos utilitzant el hastag #juegaconoreo.

  Si entres a la pàgina web podràs crear el teu propi personatge amb la galeta i compartir la imatge a les xarxes socials. Si ho prefereixes pots captar una imatge en la qual les galetes siguin les protagonistes i pujar-la a una de les tres categories que et proposen aquestes galetes tan bones: Mulla – Descobreix – Cruix.

  A més, han involucrat a 10 reconeguts artistes a aportar la seva visió d’Oreo al món. Alguns dels artistes participants són Shotopop, Jeff Soto, Ryan Todd, Mcbess, Andrew Bannecker, Geoff McFetridge, Andy Rementer, Alex Trochut, Craig i Karl o Brosmind. Les seves il·lustracions havien de basar-se en uns requisits donats per Oreo: jugar amb les paraules i els significats de “mullar”, “girar”, “somiar” i “meravella” i donar vida a aquestes paraules en una imatge. Aquestes imatges formaran part d’una campanya de publicitat exterior a Nova York, Los Angeles i Indianápolis.

  Jueva-con-Oreo-03 Juega-con-oreo-01 Juega-con-Oreo-02 Juega-con-Oreo-04 Juega-con-Oreo-05 Juega-con-oreo-06 Juega-con-Oreo-07 Juega-con-Oreo-08 Juega-con-oreo-09 Juega-con-Oreo-10

  ¿Qué os parecen? Originales, verdad?

  Si quieres entrar en el mundo Oreo sólo tienes que ir a una de nuestras máquinas vending más cercana, comprar unas Oreos y ¡dejar fluir tu creatividad!

   

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button