Contacta'ns

  La cafeïna estimula el creixement del cabell

  La calvície és un dels majors temors d’homes i dones. Tenir un cabell fort i sa és un misteri que, a poc a poc, es va resolent. Constantment, apareixen noves investigacions a la recerca de fórmules que afavoreixin el creixement del cabell.

  La publicació Journal of Dermatology publica un estudi que indica que la cafeïna estimula el creixement del pèl i allarga el seu cicle de creixement. El seu funcionament és clar: la cafeïna bloqueja els efectes del DHT, l’hormona que danya els fol·licles del pèl i provoca la caiguda del cabell.

  Cal tenir en compte que el factor genètic és determinant. En aquest sentit, els resultats també depenen del tipus de cabell que es tingui i de la seva fortalesa. L’estudi indica que els fol·licles capil·lars femenins són més sensibles i que això fa que es respongui millor al tractament amb cafeïna. En el cas dels homes, els fol·licles són, a priori, més forts, per la qual cosa la cafeïna actua de forma més feble i pausada.

  La cafeïna estimula el creixement del cabell

  La gran pregunta és: Com utilitzar la cafeïna per fer créixer el pèl?

  Utilitzant productes específics pel cabell amb aquest component. Existeix una gran varietat de xampús, condicionadors i mascaretes fets amb la cafeïna com a ingredient únic. I si a més ho acompanyem d’una tassa de cafè diari els resultats seran visibles en poc temps.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button