Contacta'ns

  eco-pack-cafegra-vending

  La iniciativa sostenible de Cafegrà: L’Ecopack

  El packaging sostenible s’ha convertit en tendència en els darrers anys, i és una demanda creixent dels consumidors. Des de Cafegrà, empresa de màquines vending, hem apostat pels envasos que usen materials d’embalatge ecològic, com les solucions sostenibles que oferim a tots els serveis.

  L’ús de materials ecològics o molt biodegradables és una de les claus de l’auge del packaging sostenible. Fins ara, el disseny d’embalatges buscava la rendibilitat i la funcionalitat de cara a l’usuari i, en major o menor mesura, ho complia, però això ja no és suficient per a una societat que exigeix ​​més responsabilitat.

  La proliferació del plàstic va inundar el mercat de productes envasats amb un material que triga uns quants centenars d’anys a desaparèixer de la faç de la Terra. És per això que l’embalatge advoca per l’ús de materials que, per descomptat, compleixin la seva comesa com a envàs, però a més, es degradi fins a desaparèixer una vegada finalitzada la seva funció principal o pugui ser reutilitzat o si no, reciclat.

  Els avantatges, tant en l’àmbit general com en l’àmbit particular, de les empreses que opten per ell són destacats.

  Generalment, destaca aquesta disminució de la petjada de carboni, un menor malbaratament de recursos naturals escassos com és l’aigua i una reducció del consum d’energia. Cal no oblidar en aquest sentit que l’aposta per la sostenibilitat és avui dia una autèntica necessitat.

  Les empreses en són conscients, i aquesta és una de les raons per les quals cada cop més aposten per l’embalatge ecològic. Per a elles hi ha un avantatge afegit, estretament relacionat amb les polítiques de responsabilitat social corporatives. Polítiques destinades, precisament, a gestionar l’impacte que té la seva activitat al seu entorn.

  Aquestes polítiques, que inclouen criteris de sostenibilitat, representen un compromís amb la societat. Són, per això, clau per millorar la identitat corporativa, la imatge de marca i adquirir prestigi de cara als consumidors, cada cop més exigents. Projectar una imatge de respecte cap al medi ambient i tot el que representa és avui imprescindible.

  Cal no oblidar que l’embalatge és el primer que aprecia el consumidor quan un producte arriba a les mans. D’aquí el seu valor enorme en tots els sentits, molt més enllà de la seva funció bàsica de protegir el producte. Per això, el packaging ecològic i l’etiqueta “eco friendly” són suficients per desmarcar-se de competidors davant de l’opinió pública i dels consumidors.

  El compromís és cada vegada més gran i les empreses fabricants d’embalatges sostenibles ofereixen cada vegada més varietat de productes que permetin adaptar-se a tota mena de necessitats. L’embalatge ecològic respon tant a una necessitat com a una demanda. Al cap i a la fi, qualsevol acció relacionada amb la sostenibilitat és important.

  La iniciativa de Cafegrà

  A Cafegrà hem apostat pel packaging sostenible i hem dissenyat una nova iniciativa per oferir tant als nostres clients com per als que vulguin unir-se al nostre projecte sostenible.

  L’Ecopack consisteix a implementar un tipus de vending a l’empresa amb materials 100% reciclables, amb la filosofia Reduce, Reuse, Recycle, proveirem els clients que vulguin sumar-se a l’Ecopack de: culleretes, gots i tasses, perquè els cafès del dia a dia siguin ressò.

  A més, cada 2000 serveis o clients nous que se sumin a la iniciativa Ecopack, es plantarà un arbre, s’enviarà la informació d’on i qui l’ha plantat i es premiarà l’empresa amb un segell d’Ecopack partner.

  El que espera Cafegrà de l’Ecopack és que es converteixi en una eina perquè entre tots, puguem tornar al planeta, això que no parem de treure’l.

  Si tens un negoci a Catalunya i vols comptar amb les nostres màquines vending amb paquet ecològic i sostenible, contacta amb el nostre equip.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button