Contacta'ns

  La ‘pausa pel cafè’, el secret per millorar la productivitat a la feina?

  Després de gairebé tres hores amb els ulls clavats a la pantalla, tres companys d’oficina es prenen un descans. Amb la tassa de cafè, un got de suc i un petit entrepà, debaten sobre qüestions de feina i de la pel·lícula que han vist el cap de setmana. Un petit descans per carregar les piles sempre s’agraeix, oi?

  Hi ha estudis que certifiquen que a partir dels 90 minuts la nostra atenció comença a minvar. Per això, una pausa afavoreix que tornem a l’activitat amb l’eficiència necessària. Quant ha de durar? Per llei, el descans ha de ser d’almenys 15 minuts, una estona recomanable, ja que si és més llarg pot afectar-nos negativament. Gaudeix del moment, però no oblidis que estàs a la feina!

  Cafegra t’ofereix la instal·lació de VENDING CORNERS a l’oficina, per fer que aquestes estones de descans siguin més completes! Hi trobaràs tot el que necessites: cafè, infusions, suc de taronja, snacks, fruita i productes ecològics. Comoditat, senzillesa i pagament fàcil!

  Què ens pot passar si no destinem cap moment a fer un petit descans? La productivitat no és l’única que es pot veure afectada, la teva salut també. Mirar una pantalla de forma continuada, per exemple, pot provocar falta de concentració, mal d’esquena i problemes musculars. Treballar moltes hores seguides també pot contribuir a tenir estrès, tensió, ansietat o insomni.

  Finalment, i com a curiositat, sabies que a Suècia és obligatori fer una pausa pel cafè? La ‘fika’ és l’estona, integrada a la jornada laboral, destinada a prendre cafè, menjar dolços i parlar. En moltes empreses aquest descans és obligatori, ja que està demostrat que promou la socialització entre els treballadors i millora la seva productivitat i estat d’ànim.

  A què esperes per fer un ‘fika’ en el nostre VENDING CORNER? 😉

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button