Contacta'ns

  La tapa intel·ligent anti cremades

  tapas antiquemaduras de caféSovint apareixen invents que, encara que a simple vista semblin una ximpleria, poden tenir molta utilitat en el nostre dia a dia. I és que l’invent del que t’anem a parlar a continuació podria considerar-se perfectament un d’aquests.

  Quantes vegades t’has cremat la llengua amb el cafè? Qui no ha donat un glop a la beguda i ha acabat amb la llengua mig adormida? Segur que t’ha passat alguna vegada i encara que no arribi a ser tan greu com els més de 150.000 casos per cremades de begudes per emportar que es registren i denuncien davant les asseguradores a EUA, és una situació que si es pot evitar millor.

  Això s’acabarà gràcies a les tapes intel·ligents. I és que CBS Interactive ha creat una nova tapa per als gots d’un sol ús que permet saber a quina temperatura està el seu contingut a través del color. Es tracta d’un mecanisme que ja s’usa en la indústria de l’alimentació, sobretot, en la relacionada amb els més petits, i que ara dóna el salt al vending cafè.

  La denominada “tapa intel·ligent” permet identificar, d’un cop d’ull, si el líquid crema o no. A partir dels 47,7 graus centígrads, el material del que està compost reacciona canviant a un vermell intens que torna a l’original en baixar d’aquesta temperatura.

  Aquesta fórmula no suposarà un cost extra pels distribuïdors, ja que té el mateix pes que les convencionals (de 2,3 a 2,9 gr) i dimensió (disponible en dues grandàries).

  De moment, la tapa s’està produint en Sidney. Es preveu que al mercat americà i europeu encara tardará una mica a arribar, però ja pot obtenir-se a través de la web.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button