Contacta'ns

  La vending machine de la tendresa

  La tecnologia permet comunicar-nos a grans distàncies i conèixer gent de països remots, no obstant això són aquestes mateixes vies de comunicació les que ens distancien i redueixen la comunicació que tenim amb les persones més afins a nosaltres.

  
Amb la intenció de tornar a fomentar la proximitat entre les persones, a Argentina s’han inventat una màquina expenedora que en la qual aconsegueixes el “premi” només si treballes en equip. La idea surt de Milka i David The Agency i l’han anomenat “Una cadena de tendresa”.

  L’agència va instal·lar una vending que només s’activa amb el pols de l’energia de la vaca de plàstic típica de la marca de dolços, situada a uns metres de distància. De manera que si algú vol aconseguir xocolata gratis és necessari formar una cadena de persones que emeti energia a través dels cossos i que, per tant, activi la vending machine. En començar l’acció, només es necessitaven 3 persones, però a mesura que passava el temps, l’animal s’allunyava més i més, obligant a la gent a fer una cadena humana cada vegada més gran.

  
Una experiència molt bonica en la que els vianants es veien involucrats en una dinàmica de grup molt gratificant, positiva, original i divertida.

  Vols saber com va anar l’experiment? Clica aquí.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button