Contacta'ns

  La xocolata negra és bona pel cor

  25.000 persones han comprovat com la seva salut ha millorat al consumir xocolata negra cada dia.

  beneficios-chocolate-ninos

  Són els voluntaris que han participat a un estudi realitzat per la revista Heart, i quina sort han tingut! Han hagut deprendre entre 15 i 100 grams diaris de xocolata negra, ja sigui en forma d’onces, xocolata desfeta o barretes, per poder demostrar que la xocolata té un efecte positiu sobre la nostra salut a llarg termini.

  Els responsables de l’estudi han observat com aquests voluntaris disminuien la probabilitat de patir problemes de coren comparació amb aquells que en consumien menys de 15gr o gens. I és que, com ja indiquen altres estudis anteriors, aquest aliment en les seves varietats més pures és molt beneficiós per la salut. Aquests són alguns dels beneficis:

  • xocolata-negraReducció de la pèrdua de memòria
  • Prevenció de diabetis
  • Disminució de l’estrès i el colesterol
  • Protecció de la pell contra el sol
  • Millora de símptomes en persones amb fatiga crònica
  • Menor pressió sanguínia i menys risc de patir malalties cardiovasculars

  Està clar que si vols millorar la teva salut no només dependrà de que t’atipis a xocolata negra, també s’han de tenir en compte altres factors com: si ets o no fumador, si practiques esport o si prens alcohol. Tot és qüestió d’unadieta equilibrada!

  Per què la xocolata és cardioprotectora?

  Es creu que la xocolata conté una alta quantitat d’antioxidants, i està demostrat que ajuda a reparar el teixit que recobreix l’interior dels vasos sanguinis. També ajuda a augmentar el colesterol bo i a reduir el dolent. És tota una joia si sabem prendre-la en bona mesura!
  Ara bé, els responsables de l’estudi adverteixen que no cal llançar-se com un boig sobre la xocolata ja que no s’ha establert una relació causa-efecte, sinó que és una observació.

  Així que ja saps, si ets un “xoco-adicte” estàs de sort, perquè tens menys probabilitat de patir malalties cardiovasculars. Passa’t per la màquina de vending Cafegrà més propera i pren els teus 15gr diaris de xocolata negra!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button