Les 3 millors estratègies de màrqueting amb màquines vending

Com sempre en aquestes dates, és època de ranquings i recopilacions del millor del 2013. Nosaltres no serem menys i com a referents en vending, hem fet un rànquing sobre les que considerem les 3 millors estratègies vending de l’any.

Cada vegada són més les empreses que aposten per crear experiències per promocionar el seu producte. Ja no només val el crear una necessitat sinó també associar l’article amb una experiència en particular. A continuació t’expliquem les marques que han basat la seva campanya de màrqueting en les màquines vending.

Moët & Chandon

La marca francesa Moët & Chandon va comercialitzar mini ampolles de champagne en màquines vending. L’objectiu de la companyia era canviar la seva imatge de marca mitjançant la col·locació del seu xampany en una plataforma comuna.

moet-chandon-champagne-vending

Yojiya Cafè

Una altra marca que va apostar en vending machines va ser Yojiya Cafe, marca d’origen japonès. La function de la màquina era la de crear imatges a l’escuma, donant un toc diferent i especial al cafè. Encara que els dissenys no eren tan artístics i perfectes com els dels baristes, eren curiosos. El preu del cafè era una miqueta més alt que els normals, d’uns 2 dòlars aproximadament.

vending-yojiya-art-cafe

Amstel
L’agitat ritme de vida que portem a diari no ens permet disposar de temps per dedicar-nos-ho a nosaltres mateixos. Conscients d’això, la marca de cervesa va crear una màquina vending en la qual el consumidor podia aconseguir una cervesa gratuïta sempre hi quan esperés 3 minuts. Un temps en el qual Amstel vol que la gent dediqui a buidar la seva ment.

No Comments

Post A Comment

Call Now Button