Contacta'ns

  Els avantatges de la pausa per al cafè

  Gerents del món, llegiu atentament aquesta notícia. I és que Pernille Stroebaek, de la Universitat de Copenhaguen (Dinamarca) ha realitzat un estudi en el qual es demostren els avantatges de realitzar una pausa per a fer el cafè en el lloc de treball. En aquest curiós anàlisi, es posen de manifest els beneficis de parar a mig matí amb els companys per prendre’s un cafè, ja que compleix importants funcions psicològiques i socials en els centres de treball.

  CAMERA470_1

  En treballs en els quals els empleats estan sotmesos a estrès, la pausa per fer el cafè és una mica més que fer un descans sinó que representa un moment informal i espontani per alliberar tensions, comentar casos complicats amb els companys i alliberar tensions emocionals derivades de les situacions de crisis a les quals s’enfronten diàriament.

  La conclusió a la qual arriba l’estudi és que aquest moment de distensió no pot considerar-se com una despesa de productivitat, sinó que té un valor emocional i social molt important per a les organitzacions. Aquesta sociabilitat que es genera entorn a una tassa serveix per fomentar la creativitat i les relacions humanes en l’entorn laboral. L’estudi descobreix que aquesta parada serveix per guanyar la comprensió i el suport dels companys de treball. Representa un bon punt de trobada en el qual sorgeixen noves idees i projectes comuns.

  Així que ja ho saps. Quan estiguis saturat, aixeca’t del teu lloc, ves a la màquina vending, que sigui de Cafegrà, i obsequia’t amb un súper cafè. A oblidar les penes.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button