Contacta'ns

  café en oficina

  Els beneficis de prendre cafè a la oficina

  Són pocs els que no ho fan. Gairebé tots els oficinistes i els que no treballen en una oficina prenen, en iniciar les seves activitats laborals, una tassa de cafè. Gens com arribar a l’oficina, saludar als teus company i anar directament a la *cafetera per servir-te cafè i acabar de matar al somni.

  cafe

  Segons alguns experts, aquestes són les raons per la qual hem de prendre *cafe en el treball:

  1. Alerta

  Tots sabem que la cafeïna és un gran estimulant. El que fa és inhibir l’adenosina (transferència d’energia), provocant que l’epinefrina i la dopamina actuïn de forma més efectiva, la qual cosa provoquen aquestes substàncies és mantenir-nos alerta.

  Diversos estudis han demostrat que prendre cafè millora la productivitat i l’acompliment dels treballadors, disminuint els seus errors, sobretot en empleats nocturns.

  2. Et guareix dels dolors de coll

  S’explica que els programadors aconsegueixen passar llargues hores davant d’una pantalla a causa de la ingesta de cafè. Ells diuen que mentre prenen cafè se senten alleujats del coll, esquena i nines. Això s’ha provat amb assajos clínics.

  3. Ajuda a socialitzar

  Un estudi realitzat per la MIT va descobrir que els treballadors que s’aixequen a prendre cafè junts són més productius. L’estudi va consistir a donar-li seguiment a un grup d’un *Call *Center i van descobrir que en el seu recés per prendre cafè tots els treballadors ho consumien, al final del dia la productivitat havia augmentat considerablement.

  4. Treballar en una cafeteria és bo

  D’acord a un estudi publicat per *Journal *of *Consumer *Research, va estudiar que el soroll ambienti, com el qual hi ha en els cafès, millora els nivells de creativitat.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button