Contacta'ns

  Màquinas expenedores en les quals compres amb el teu smartphone

  Vending inteligente con tecnologia en la nubeEls dies de ficar una moneda en una màquina vending per comprar un snack o una beguda han passat a la història. Gràcies a la nova tecnologia vending, desenvolupada per l’empresa SAP Hana, podrem comprar a través del smartphone.

  La nova solució permet als consumidors utilitzar el mòbil intel·ligent per activar una interfície tàctil per comprar. Si el consumidor té l’aplicació SAP Hana instal·lada al mòbil, un menú connectat al núvol reconeix a l’usuari i crea un perfil basat en el seu historial de compra. D’aquesta forma, els usuaris poden accedir a ofertes exclusives o opinar sobre els productes que conté la vending. Com a gran novetat, aquesta màquina intel·ligent permet al comprador fer un regal a un altre usuari de la app. Un obsequi que se’ls notifica via SMS o amb una targeta regal.

  Les innovadores màquines expenedores porten un smartphone al seu interior, la qual cosa permet monitoritzar les operacions per Internet. Alhora, aquest sistema és molt útil per reposar les màquines, fer inventaris molt més precisos i enviar un camió el més aviat possible si alguna vegada es queden sense existències.

  SAP Hana ha desenvolupat un sistema d’anàlisi predictiva per a companyies de vending mitjançant un algorisme, que permet als venedors registrar les dades de vendes dels clients d’una forma que abans no era possible.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button