Contacta'ns

  Neix el primer Festival Independent del Cafè a Barcelona

  El 6 i 7 de maig tindrà lloc el primer festival que ens aproparà a la cultura del cafè d’especialitat a Barcelona. El Independent Barcelona Coffee Festival (IBCF) és una iniciativa dels 5 projectes independents més importants en el món del cafè de la ciutat comtal: Nømad Coffee, Right Side, Satan’s, Skye Coffee y All Those.

  El Festival comptarà amb la participació dels torradors i les cafeteries que aposten pel cafè de gran qualitat i sabor exquisit.

  El divendres, 6 de maig, 23 cafeteries de Barcelona obriran les seves portes per proposar diferents activitats com, per exemple, tastos, còctels, xerrades, cursos i projeccions de pel·lícules que tindran com a protagonista al cafè.

  Aquests són alguns dels espais que trobaràs: Cosmo Gallery, Oma Bistro, Wer-Haus, The Milk & Coffee, La Esquina,…

  Aquest mateix dia, Nømad Coffee inaugurarà la seva nova cafeteria Every Day a l’Obrador i, a més, es presentarà el Mapa & Guide Speciality Coffee amb un recorregut de les millors cafeteries de Barcelona.

  En el següent enllaç pots veure  totes les cafeteries que participaran a l’IBCF.

  El dissabte, 7 de maig, se celebrarà una gran esdeveniment a Espacio 88 de Poblenou. La festa estarà oberta a tothom i pretén apropar la cultura del cafè a totes aquelles persones interessades en la gastronomia.

  A l’esdeveniment, d’una banda, hi haurà una zona interactiva en la qual podràs provar diferents tipus de cafè, així com descobrir les últimes màquines d’espresso i altres gadgets d’ús domèstic. D’altra banda, també hi haurà espai per a les xerrades sobre ferments, bacteris i llevats impartides per importants actors del món gastronòmic com els xefs de Mano Rota o el sumiller Alex Elsner d’Elephant i especialistes cafeters com Rob Dunne de DunneFrankowski.

  Durant tot el dia es podrà gaudir de bona música, menjar i cervesa especial elaborada per a l’esdeveniment de la mà de Garage Beer Co, que patrocina la festa de clausura a partir de les 20h i fins a les 02h de la matinada.

  Poster IBSC_08_04

  Amants del cafè no podeu faltar a aquesta súper cita!! Nosaltres no ens la perdrem 😉

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button