Contacta'ns

  ODS 17: Revitalitzar l’Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible

  Objectiu 17: Revitalitzar l’Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible

   

  ODS 17: alianzas para lograr los objetivos | Ayuda en Acción

  Un dels ODS pels quals lluitem dia a dia a CAFEGRÀ és, el enfortir l’Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible, mobilitzant i intercanviant coneixements, capacitat tècnica, tecnologia i recursos financers per aconseguir l’agenda global en tots els països.

  Els ODS només es poden aconseguir amb associacions mundials sòlides i cooperació.

  Perquè un programa de desenvolupament es compleixi satisfactòriament, cal establir associacions inclusives (a nivell mundial, regional, nacional i local) sobre principis i valors, així com sobre una visió i uns objectius compartits que se centrin primer a les persones i el planeta .

  Molts països requereixen assistència oficial per al desenvolupament amb la finalitat de fomentar el creixement i el comerç. Així i tot, els nivells d’ajuda estan disminuint i els països donants no han respectat el seu compromís d’augmentar el finançament per al desenvolupament.

  A causa de la pandèmia de la COVID-19, s’espera que l’economia mundial es contregui fortament, en un 3%, el 2020, el que constituiria la seva pitjor recessió des de la Gran Depressió.

  Ara més que mai cal una sòlida cooperació internacional per tal de garantir que els països que posseeixen els mitjans per recuperar-se de la pandèmia reconstrueixin millor i aconsegueixin els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

  ¡Descobreix molt més!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button