Contacta'ns

  Quants snacks mengem al dia? Creix el consum de productes saludables

   

  Per què ens agrada tant picar entre hores? El plaer i la indulgència són dos dels motius més habituals que ens porten a consumir snacks, segons el nou estudi Oportunidades de crecimiento en el momento snacking d’Aecoc Shopperview. De fet, l’informe assenyala que, en l’àmbit estatal, la població menja una mitjana de 3,5 snacks al dia i que més de la meitat de persones opten per les opcions més calòriques, processades i altes en sal i sucres, com les llaminadures, les patates xips i les xocolatines.

  Tot i això, malgrat aquesta tendència, l’estudi destaca el creixement del consum de snacks saludables, elaborats a base de verdures i fruites fresques, o bé categories com els fruits secs, les barretes de muesli les begudes vegetals.

  L’informe revela altres dades interessants com, per exemple, que els moments on es consumeixen més snacks es reparteixen entre el matí –abans de dinar- i la tarda i que gairebé el 15% es mengen a la feina. El concepte de snack sempre ha estat lligat al fet de “matar el cuc” però, segons la responsable de l’informe, cada vegada s’introdueixen més els productes saludables abans de practicar esport o per recuperar energies. En aquest sentit, han aparegut snacks més innovadors: sense gluten, sense lactosa, basats en superaliments i opcions vegetarianes.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button