Contacta'ns

  Snacks saludables a les màquines de vending

  Les màquines vending són una alternativa ideal, cada vegada més, per als espais on conviuen durant el dia diferents persones. I és que són ràpides, senzilles i accessibles.

  Tot i això, qualsevol que hagi comprat en una màquina de vending, sap que els productes que solen estar exposats no acostumen a ser del tot saludables. Això amb les màquines vending de Cafegrà no passa, ja que comptem amb una àmplia varietat de productes per adaptar-nos a cada client.

  En aquest article t’explicarem els productes saludables que et podem oferir a les màquines vending Cafegrà.

  Fruits secs

  La gana i el consegüent pica-pica entre hores és un dels nostres principals maldecaps, així com un dels causants que la nostra dieta no funcioni, i, per tant, engreixem. Dins d’aquests espais on ens menjaríem el primer que ens posessin davant, els fruits secs són una opció ideal atès la quantitat de nutrients que ens aporta, així com la millora d’algunes de les nostres funcions.

  Aigua mineral

  Un 60% del nostre cos està format d‟aigua i de mantenir aquest nivell depenen en gran mesura moltes de les nostres funcionals vitals. Un nivell d’hidratació correcte en el nostre cos repercuteix directament en les nostres funcions cognitives, la concentració i l’agilitat mental, és per això tan important beure aigua a la feina per obtenir un rendiment correcte.
  En definitiva, es pot dir que hi ha una estreta relació entre una correcta hidratació i la productivitat.

  Coquetes blat de moro

  Les tortitas, elaborades amb blat de moro o arròs, són un aperitiu ràpid per menjar entre hores. És ideal per als teus dinars o berenars, els diferents sabors t’encantaran.
  Amb aquests snacks podràs menjar sa sense sortir de la feina. Una manera ràpida i còmoda de menjar entre hores.

  Palets d’olives o integrals

  Aquest tipus de snacks són dels més saludables, per picar entre hores de treball, ja que ajuden a satisfer la gana mentre cuides la línia.

  Sucs

  El consum moderat de sucs de fruites, dins una dieta saludable i equilibrada, és adequat per obtenir una aportació immediata d’energia i un funcionament cerebral òptim. A més, aquests aliments podrien ajudar l’organisme a prevenir diferents malalties cardiovasculars, càncer o altres processos neurodegeneratius.

  Smoothies

  De vegades entre les presses del matí (aixecar-se a temps, banyar-se, arreglar-se, sobreviure al trànsit, etc.) se’ns oblida una cosa fonamental per iniciar el dia amb el peu dret: esmorzar. Si ets de les que mai arriba a provar mos abans de sortir de la casa, els smoothies són per a tu.

  Amb les màquines vending de Cafegrà podràs trobar una gran varietat de productes per seguir la teva dieta equilibrada, i que estar a l’oficina no sigui cap excusa per saltar-te-la. Encara que de tant en tant, un caprici no està gens malament… I d’això també en tenim!

  Informa’t de les nostres màquines vending i de tot el que et poden oferir, que no és poc!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button