Contacta'ns

  Snacks saludables de les màquines vending per picar entre hores

  És possible picar entres hores d’una manera saludable quan la gana fa acte de presència a la feina? Els productes de les màquines vending sovint s’associen a una alimentació inadequada però… Compte! A Cafegra et cuidem i t’oferim snacks saludables per matar el cuquet. Cada cop estem més concienciats en seguir uns hàbits saludables i mantenir una alimentació sana. Aquesta realitat també forma part de Cafegra, que disposa de productes ecològics i 100% naturals com a alternativa als snacks i begudes tradicionals. El vending saludable ha arribat per quedar-se!

  1. Fruita tallada
  La fruita és un component bàsic per seguir una bona alimentació. La pots trobar tallada, per menjar-la d’una manera ràpida i còmoda.

  2. Barretes de cereals
  Els cereals tenen un gran valor nutricional i són ideals per picar entre hores, ja sigui al matí o a la tarda. És un snack ràpid i nutritiu. Les pots trobar acompanyades de xocolata o fruites.

  3. Xips de verdures
  Una alternativa a les patates fregides són els xips de fruites i verdures deshidratades. Hi ha moltes varietats: cigrons, llenties, plàtan, taronja…

  4. Aperitius vegetals
  També pots trobar aperitius vegetals aptes per a vegans, com bastonets de quinoa i xia, crostes de llenties amb cúrcuma, bastonets vegetals o espirals de cigrons.

  5. Coques d’arròs o blat de moro
  Són perfectes per calmar la gana entre hores, però també poden ser un substitut del pa en els vostres àpats. Aquest snack està molt lligat a una dieta sana i equilibrada per les seves baixes calories.

  6. Puré de fruites i verdures
  A les màquines expenedores també pots trobar puré de fruites i verdures, fàcil i còmode de prendre. Hi ha moltes varietats disponibles, com de poma i bròquil, de pera i mango o de plàtan i carbassa.

  Quin és el teu snack preferit?

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button