Contacta'ns

  Presenten la vending d’entrades de discoteca

  Han inventat un programari per a la venda automàtica d’entrades a pubs i discoteques.Vending discoteques Aquesta vending machine permet als clients comprar les entrades de la discoteca de forma ràpida i intuïtiva, en qualsevol hora de dia i en la ubicació que millor s’adapti a les necessitats del negoci. Aquesta original màquina expenedora permet també comprar consumicions perquè, d’aquesta forma, no hagi de manejar-se diners en la discoteca. L’objectiu de la vending és el d’evitar les aglomeracions a les portes del local i controlar la venda anticipada i l’efectiu que es mou. Els usuaris poden pagar amb monedes, bitllets o targetes de crèdit, indistintament.

  En aquest sentit, el negoci pot utilitzar la màquina expenedora com un element de promoció més i instal·lar la màquina en un lloc estratègic des del qual pugui dirigir-se al seu target potencial.

  Des de la companyia destaquen que una de les seves utilitats més destacades és que pot fer-se un seguiment exhaustiu del nombre d’entrades venudes per saber la quantitat que s’ha recaptat.

  La màquina expenedora, dissenyada per l’empresa GM Vending, imprimeix un tiquet amb un codi de barres, únic i sense possibilitat de falsificació. Amb un lector, permet emmagatzemar informació amb la qual la discoteca pot realitzar estudis de mercat i planificar estratègies de promoció i obtenir estadístiques.

  La fira Vendibérica, que se celebrarà al novembre, és el lloc escollit per presentar aquest nou i rendible sistema que permetrà modernitzar els pubs i les discoteques del país.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button