Contacta'ns

  Vending Machines amb Caviar a 500$

  Les màquines ja funcionen a 3 centres comercials de Los Angeles.

  La cadena de menjada gourmet Beverly Hills Caviar ha fet un volt de rosca a les màquines expenedores. És vending de luxe, una experiència que ja funciona a tres centres comercials de Los Angeles, a Westfield Century City, Westfield Topanga i Burbank Town Center. Aquestes boutiques portàtils ofereixen altres productes de luxe, com a tòfones o cargols, destinades a executius amb poc temps que es trobin en el camí amb un ric sopar sense necessitat de buscar una botiga específica.

  El negoci és una idea d’un matrimoni procedent de les famílies del caviar de l’Est d’Europa. En la seva proposta manegen preus com el Beluga Imperial River, a 500 dòlars l’unça (uns 28 grams), encara que hi ha productes més barats, com el caviar clàssic, a 50 dòlars.

  Un dels reptes d’aquest invent va ser el tipus de màquina. Va caldre tenir en compte els nivells de temperatura, humitat, ventilació, il·luminació i oxigen per mantenir el caviar fresc. Un altre problema que van patir va ser el de la seguretat, perquè, segons diuen, cada dia poden estar darrera del vidre productes per valor de 50.000 dòlars.

  Segons sembla, no és la primera vegada que algú té aquesta idea, que ja es va presentar en el seu moment al mercat rus.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button