Contacta'ns

  5 consells per a la tornada a la rutina

  Ens passem la majoria de l’any esperant que arribin les desitjades vacances i, en un tancar i obrir d’ulls, ja s’han acabat. Així que després d’uns dies de relaxació i desconnexió en què t’has oblidat del despertador i la teva màxima preocupació era descansar i dedicar temps tant per a tu com per als teus éssers estimats, arriba el moment de tornar a la rutina.

  Si ets de les persones que esperes amb energia l’arribada del setembre com si es tractés del nou any, segur que per a tu la tornada a la feina pot ser motivadora. Però si, per contra, et costa recuperar el ritme quotidià, Cafegrà et proposa avui alguns consells que et poden ajudar que la tornada a la rutina sigui menys traumàtica.

  1. Sigues flexible amb la teva agenda.

  És fonamental que durant la primera setmana de la tornada a la rutina et donis espais d’adaptació. Amb això volem dir que no t’afanyis omplint l’agenda d’activitats, reunions i trobades amb clients la primera setmana perquè acabaràs amb les reserves d’energia que has acumulat durant les vacances.

  Intenta anar reprenent a poc a poc la teva rutina i el teu ritme normal a mesura que avancin els dies, sense pressions. Així que, si t’ho pots permetre, programa’t alguna hora lliure durant la setmana o, millor, alguna tarda lliure.

  2. Cuida la teva alimentació.

  Si aquest estiu t’has donat algun caprici i ja estàs pensant en com eliminar aquests excessos, no et precipitis. Abans de posar-te a fer qualsevol dit és millor que, novament, incloguis aliments nutritius que et donin l’energia necessària. Comença per fruites i verdures, el peix i els llegums; t’ompliran de vitalitat i et donaran vitamines extra que necessites per a la tornada.

  Les màquines de vending de Cafegrà ofereixen snacks saludables per al teu dia a l’oficina. Descobreix tot el que et podem oferir!

  3. Mou-te.

  Moure’s, sigui al gimnàs o fent una passejada quan surtis de treballar, també t’ajudarà que la teva tornada a la rutina sigui més agradable. No cal que vagis a la classe de gimnàs de primera hora del matí com feies abans de les vacances, ja arribarà el moment. Ara és el moment de recuperar el ritme perquè la tornada sigui agradable.

  4. L’actitud ho és tot.

  No tot és tan dolent. Intenta mantenir una actitud positiva i pensa en els breaks que tindràs durant el dia; per exemple el moment de dinar o l’hora de dinar. És molt més productiu per a tu i per a la teva ment centrar-te en moments agradables del dia, que n’hi ha, a pensar en aquelles feines pendents que no et motiven.

  5. Comença un nou projecte.

  Il·lusionar-se sempre és bé per mantenir la motivació i tenir una actitud positiva. Potser ha arribat el moment de posar en marxa aquest projecte que tens al cap fa temps; o potser ja pots començar a planificar la teva propera escapada.
  Pensar, planificar i preparar el proper projecte, tant si és personal com professional, t’ajudarà a estar focalitzada i a deixar de banda tot el que és menys apassionant de la teva tornada a la rutina.

  I aquí hi ha els consells que et proposem des de Cafegrà vending. Però sobretot, no et pressionis ni t’angoixis. Oi que durant l’estiu t’has dedicat a fluir i deixar-te endur? Doncs intenta mantenir aquesta actitud i veuràs com tot anirà tornant a la normalitat.

  Informa’t de les nostres màquines vending que t’aportaran un punt positiu durant la tornada a la rutina amb els nostres productes d’alta qualitat: cafè, snacks saludables, productes vegans, begudes refrescants, entrepans del dia i molt més.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button