Contacta'ns

  Alternatives al cafè, saludables i delicioses

  El cafè és una de les begudes més conegudes i consumides per les persones arreu del món de forma diària.

  La seva àmplia varietat permet que es pugui gaudir de diferents maneres i formats, però el seu consum en excés pot causar la intenció de moltes persones en reduir la seva ingesta o optar per altres begudes que tinguin efectes semblants. Aquí anomenem algunes:

  1. Xicòria: prové de l’arrel de la planta xicòria, es tracta d’una beguda completament natural  un sabor força amarg que recorda al cafè, tot i que no conté cafeïna. Normalment es combina amb aigua bullida a mode d’infusió. Moltes vegades s’afegeix com additiu al mateix cafè per potenciar el seu sabor.
  2. Cafè de cereals: és una alternativa saludable, ecològica, amb un alt contingut en fibra. Es tracta d’una barreja de cereals, en aquest cas de encebada, malta i sègol. Tampoc conté cafeïna, però, gràcies a la fibra aporta energia. És apte per vegans i vegetarians i es recomana el seu consum amb altres llets vegetals. A vegades s’acompanya amb la xicòria per imitar més el sabor del cafè.
  3. Infusions: s’obté de l’extracció de plantes i flors, normalment es serveixen amb aigua bullida. Destaquen especialment pels seus efectes terapèutics i per la quantitat tipus de plantes que es beuen en infusió.
  4. Rooibos: és una gran alternativa al cafè perquè comparteixen molts beneficis, com la prevenció de malalties cardiovasculars, degeneratives, l’enviliment cerebral i cel·lular, l’estrès metabòlic… S’obté d’un arbust propi de la costa occidental de Sud-àfrica i s’utilitza com beguda antioxidant.
  5. Cacau Pur: és una alternativa molt popular si es busca una opció amb cafeïna. És ric en minerals i estimula l’energía. Com més pur, més natural i tot i que el seu sabor amarg, és lliure de components artificials.

   

  Existeixen moltes més alternatives, però el cafè és una beguda amb propietats molt específiques que fan difícil trobar altres opcions que les reuneixi, mantenint la seva qualitat i sabor. Tot i això, cada cop és més comú que les indústries adaptin les seves begudes a aquestes propietats i característiques tan demandades en diferents formats per arribar a un públic més universal i satisfer les necessitats.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button