Contacta'ns

  Beneficis de prendre cafè per realitzar un entrenamient

  Cafè com estimulant de l’exercici

   

  És ben sabut que les propietats de la cafeïna actuen com a element que estimula el sistema nerviós, millora l’activitat física, ajuda a la concentració i a la capacitat d’estar alerta.

  Molts suplements d’entrenament contenen cafeïna com estimulant principal, però els experts en l’àmbit recomanen el seu consum directe i natural. A més, ajuden a la mobilització de grassa, a part d’evitar el dolor muscular durant i després de l’entrenament, reduint el dolor de les famoses agulletes.

  Les formes de consum de la cafeïna varia segons les preferències, però la més popular i consumida diàriament per moltes persones és a través de la tassa de cafè negre, l’americà

  Unes dosis d’entre 3 i 6 mg, equivalent a tres tasses de cafè repartides durant el dia abans i després dels entrenaments, entra dins de les dosis recomanades per beneficiar-se dels seus efectes. Aquesta és una de les raons per les quals molts gimnasos s’han sumat a la iniciativa de col·locar màquines vending de cafè per facilitar el seu consum als entrenaments.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button