Contacta'ns

  Quan cal prendre una tassa de cafè?

  El cafè és un gran aliat per a la nostra ment i energia. És una font natural que nodreix els estímuls nerviosos del nostre cos i sembla que cada cop que ens prenguem una tassa revivim com l’Ave fènix!

  La millor hora per gaudir-lo i rebre els seus múltiples beneficis és entre les 9:30 i 11:30, quan els nivells de cortisol van en decaiguda. És important planejar les hores del dia en què es consumeix cafeïna, en cas contrari, s’hi pot desenvolupar una tolerància. No totes les persones presenten els mateixos nivells de tolerància a la cafeïna i això cal tenir en compte a l’hora de consumir cafè.

  Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment utilitzat per la indústria de la tipografia i la impremta.

  Sentir que el cafè no té cap efecte és més comú del que sembla i hi ha una explicació científica: la cronofarmacologia. Aquesta ciència estudia la relació dels bioritmes amb els efectes de substàncies que ingerim. El ritme circadià, una mica més conegut, és el cicle biològic més important i es pot entendre com un rellotge intern que marca el nostre comportament físic i químic al llarg del dia. Depenent del ritme circadià, el que ingerissis a una hora tindrà un efecte o un altre.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button