Contacta'ns

  Estrena la tardor amb una màquina vending a la teva oficina

  Quantes vegades el cafè ens ha ajudat a concentrar-nos? Quantes idees brillants han sorgit amb un cafè a la mà? El cafè s’ha instal·lat a les empreses com un símbol de productivitat. L’hàbit de prendre begudes calentes torna amb l’arribada de la tardor i de dies més freds. Una bona època per estrenar una màquina vending o un Cafegra Corner per millorar el caliu i el rendiment de l’oficina.

  Una màquina vending al nostre entorn laboral és una inversió rentable quan parlem de productivitat, sobretot en entorns on la feina que es desenvolupa té relació amb la creativitat i la concentració.

  I si es tracta d’un client o proveïdor? Passa el mateix. Sempre és millor mantenir una reunió amb un cafè acabat de fer: prestigi, compromís i amabilitat.

  És important mantenir un bon clima laboral, sobretot en aquesta època marcada per la incertesa i la preocupació degut a la pandèmia de coronavirus. Una pausa pel cafè, per exemple, és un petit temps per gaudir sense perdre les ganes de treballar. T’animes a instal·lar una màquina vending o un Cafegra Corner? Contacta amb nosaltres!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button