Contacta'ns

  Gràcies per instal·lar una màquina vending Cafegrà!

  El teu ritme de vida cada vegada és més frenètic i no saps com però sempre vas amb pressa i sense temps ni per esmorzar. Segur que alguna vegada ho has fet davant l’ordinador, m’equivoco? És important disposar temps per a un mateix, ja que el teu dia a dia pot deixar-te la bateria en vermell.

  A Cafegrà sabem com cobrir aquestes necessitats. Les nostres màquines expenedores s’adapten perfectament al teu ritme de vida 🙂 Tant és així que el nostre mercat ha experimentat un creixement exponencial en els darrers anys.

  El nostre fundador Francesc Carreras va instal·lar la primera màquina de cafè  amb l’objectiu d’oferir un servei semblant al d’una cafeteria, facilitant moments de desconnexió i descans durant la jornada dels treballadors i, així, augmentar la seva productivitat. 

  Tenint en compte això, coneixes els beneficis de disposar d’una Cafegrà a la teva oficina? 🙂

  • Oferim flexibilitat i capacitat per a que gestionis el teu temps proporcionant total llibertat a l’hora de triar quan fer les pauses per prendre un cafè o un snack. D’aquesta manera, et sentiràs més còmode perquè percebràs aquesta llibertat com un acte de confiança.

  • Permetem un estalvi considerable de diners. La diferència entre beure un cafè en un bar o a la teva oficina es tradueix en uns 20€-30€ mensuals.
  • Oferim un servei integral amb begudes calentes i fredes i menjar les 24h del dia, adaptat a les necessitats i els gustos de cada persona.

  Anem a ser sincers… un dels últims avantatges és que la companyia evitarà absències perllongades dels treballadores quan van a prendre el cafetó al bar més proper. Però que vols que et digui, nosaltres ens quedem amb que les màquines Cafegrà milloren el grau de satisfacció i permet estalviar uns eurillos.

  Si vols tafanejar una miqueta, al següent enllaç trobaràs tots els serveis i els productes que oferim 🙂

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button