Contacta'ns

  I després de dinar? Un cafè

  A Cafegrà ens encanta explicar-te els beneficis del cafè. Existeixen molts mites que indiquen, erròniament, que la cafeïna pot perjudicar l’organisme.

  La veritat és que beure cafè pot ordenar el somni i mantenir-te despert quan més ho necessites. I, el millor de tot, en quantitats moderades pot reduir el risc de patir certes  malalties, com per exemple, cardiovasculars o càncer de colon.

  Coffee1

  Doncs bé… en aquesta ocasió et diem que si t’agrada el cafè, no deixis de prendre’l després de dinar perquè facilita el procés de digestió. A més a més, et serveix d’excusa per demanar aquell talladet, que tan bé va, havent dinat.

  Pels qui sou una miqueta escèptics aquí teniu l’explicació 😉 Coffee2

  La cafeïna estimula l’alliberament d’enzims del pàncrees, que ajuden a digerir més ràpidament els greixos i les proteïnes de l’estómac. Una bona digestió permet que el cos estigui més lleuger, a tenir més energia i motivació, així com a desfer-te d’aquella mandra, que sorgeix inevitablement, després de dinar.

  Si necessites activar la teva ment en tornar a l’oficina, una taça de cafè és el teu millor aliat per no tenir molèsties a l’estómac.

  Així que quan acabis de menjar, dirigeix-te a la màquina Vending Cafegrà més propera i gaudeix, sense presses, d’un deliciós cafè.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.

  Call Now Button